eProvider SHARP Center - Utvikling

Vårt mål er å kunne levere kvalitetsprodukter innen avtalt tid og pris. Vi påtar oss nye prosjekter så vel som rehabilitering eller videreutvikling av eksisterende nettsider og/eller applikasjoner. Kombinert med våre e-Cloud produkter tar vi oss også av hosting enten det gjelder database eller andre behov.

Vår prosess er enkel og grei. Vi starter med å skreddersy et uforpliktende og kostnadsfritt tilbud basert på dine behov. Hvis tilbudet blir godtatt av deg vil vi starte med utviklingen av prosjektet ditt. Når prosjektet nærmer seg ferdig vil vi presentere det, og når det er godkjent vil det bli publisert. I tillegg hjelper vi til med drift og opplæring av den nye nettsiden deres etter levering. Vi ønsker at dere selv skal kunne administrere den nye nettsiden deres uten å måtte kontakte oss for den minste endring, med mindre dere ønsker at vi gjør det for dere.

engineering

Hos oss får du blant annet hjelp med:

– PHP, HTML, Java, C++ og .NET, Clojure mm
– Backend systemintegrasjon
– Database (MS SQL, MySQL)
– Web- og videreutvikling
– Oppsett av nettbutikk
– Integrering av betalingsløsninger som Klarna og Vipps til din nettbutikk
– Rådgivnings- og utviklingstjenester
– Google Ads og Analytics
– SEO
– Sikkerhet (SSL, HTTPS)
– Opplæring (Vi lærer deg hvordan du administrerer din nye nettside)
– Drift og support

Noen av våre prosjekter:

TX Translation

Translation ønsket en visuell oppfriskning av nettsiden samt mer funksjonalitet. Det endte med en ny, fin one-page nettside med blant annet 7 ulike språk og automatisk deteksjon av språk etter hvilket språk nettleseren til besøker er i og i andre rekke IP. I dette prosjektet hadde Translation egen designer, så vår oppgave var å gjøre designet til en funksjonell og responsiv nettside.

Smed T Kristiansen AS (Nettbutikk)

Siden Smeden er en kreativ sjel er de ikke låst til produksjon innen industrien. Derfor ønsket Svein T Kristiansen å få opp en nettbutikk hvor det var mulig å selge produkter til privatmarkedet. Her finner du alt fra pizzaovner til serviettholdere. Dette er en nettbutikk med Klarna og Vipps som betalingsløsning samt Bring-integrasjon som gjør at kundene kan velge hvordan bestillingen skal leveres. Nettsiden er utviklet i samarbeid med Bloom Design.

Smed T Kristiansen AS (Industri)

Smed T Kristiansen AS hadde som mange andre en nettside fra før, men den var veldig utdatert samt at den var svært tungvinn for de å oppdatere/endre på selv. Derfor laget vi en ny og enkel nettside som i tillegg er bygget på en måte som gjør det enkelt for kunden å gjøre endringer selv.

Servit Catering AS

Servit Catering hadde allerede en fin nettside, problemet var bare funksjonaliteten. For å bestille mat måtte kundene fylle ut et vanlig kontaktskjema for hvert produkt. Det endte med at vi bygget om nettsiden til en mer tradisjonell nettbutikk hvor kundene nå kan legge produkter i handlekurven og betale direkte på nettsiden med Klarna. Vi beholdt designet men videreutviklet funksjonaliteten til å tilfredsstille Servits ønske.

Navatech AS

Navatech hadde ingen nettside fra før men hadde noen idéer om hvordan de ønsket å ha det. Etter et kort møte hos oss satte vi i gang og endte med en enkel og oversiktlig nettside med all informasjon som trengs for å bli synlig på nettet. I etterkant har vi også videreutviklet med å legge inn et skjema kunder kan fylle ut dersom de har behov for reparasjon/vedlikehold på sine TVRO enheter.

McCardle Recruitment Services

MCCRS hadde en enkel nettside fra før, men denne var veldig nedlåst, usikker og lite brukervennlig. Vi hjalp MCCRS med å sette opp en enkel og oversiktlig nettside med funksjonalitet som gjør at kunden selv kan legge ut ledige stillinger som potensielle søkere kan søke på.

Gjesdal Blikk AS

Gjesdal Blikk AS hadde en nettside fra før, men denne var nedlåst og nesten umulig for de å oppdatere/endre på selv. Det endte med at vi satt opp en ny nettside fra bunn av etter deres ønsker. Etter et lynkurs er de også i stand til å gjøre endinger på nettsiden sin selv uten at de må ringe til oss for hver minste ting.

smedtkristiansen
servit
raft-klinikken
theseabay.no_
gjesdalblikk