• Seabrokers Group

  Seabrokers Chartering ble etablert i 1982. Selskapet er lokalistert i Stavanger og leverer offshore skipsmegling- tjenester til kunder som primært her sin virksomhet i Nordsjø-sektoren men også i andre offshore områder rundt om i verden.

  Vi er et av de ledende skipsmeglingsselskapene, basert på en diversifisert produktsammensetning, markedskunnskap og gode relasjoner. Når man driver med megling er rask og effektiv kommunikasjon en avgjørende faktor. Etter nøye vurdering og “proof of concept” valgte vi e-Cloud som vår samarbeidspartner. I e-Cloud har vi funnet en dynamisk, rask og effektiv løsning, skreddersydd etter vårt behov til riktig pris.

  Vi er også godt fornøyd med e-Clouds ServiceDesk og kundeservice generelt sett.

  Bruse Kverneland Daglig leder, Seabrokers Group
 • The Friend Software Corporation is the parent company of Friend Software Labs and Friend Studios. We are a software company with offices in Oslo and Stavanger, Norway. We are developing next generation web application technology for connecting users and developers to resources in a unifying way. The first product in the pipeline is called the Friend Unifying Platform.

  Our business is software development, and in order to develop we need a proper hosting partner to provide us with the technical infrastructure we need in order to succeed. We found our technical partner in eProvider with its scalable products & services e-Cloud! Our partner has a dynamic and flexible infrastructure, allowing us to be the same with our end-clients. Having such a knowledgeable hosting partner is also great when we need a partner for developing new concepts and products.

  We can highly recommend this supplier!

  Hogne Titlestad Founder / Chief Architect / COO, Friend Software Corporation
 • NSE Gruppen AS

  Høsten 2019 valgte vi å gå over til eProvider sin ASP plattform. Vi er imponert over hvordan vi er tatt imot. eProvider gjorde overgangen fra en større IT leverandør smertefri. Vi er imponert over deres personlige service. Vi hadde våre bekymringer over at dette var ett mindre IT-selskap, men ble raskt overbevist. Etter overgangen så opplever vi raskere responstid, samt at personene på HelpDesk løser problemene mye raskere enn det vi er vandt til. De tar seg også tid til å komme med tips og triks for at ikke feil skal skje igjen eller for at vi kan gjøre arbeidsprosesser mer effektivt.

  Vi anser eProvider som vår IT-avdeling og kan anbefale dem videre.

  Helge Olsen Daglig leder - NSE Gruppen AS
 • Sola Bobil AS

  Sola Bobil har som visjon at store opplevelser skal ikke være forbeholdt de få. Derfor har vi bobiler i alle størrelser og klasser. Og vi har medarbeidere som virkelig kan bobil. Som vet hva service betyr – hvor viktig det er å ha respekt for kunden. Vi har også som mål å være en foretrukket samarbeidspartner for de beste leverandørene i bransjen. Derfor har vi konstant fokus på punktlighet, produktkunnskap, ryddighet og salg.

  Siden 2010 har vi vært superfornøyde med eProvider som total leverandør på IT. Vi har opplevde første klasse support hele veien. eProvider har skreddersydd seg etter våre behov, eProvider har rådført oss på nye løsninger og spart oss for flere kostnader. Vi henviser oss alltid til eProvider for hjelp og råd når det gjelder tekniske løsninger. Vi opplever rask respons og blir alltid tatt vare på av kompetente personer, som kjenner oss som bruker og forretningsområde. Vi anbefaler eProvider på det sterkeste videre til andre.

  Amund Nylund Daglig leder - Sola Bobil AS
 • EPSCO Norge AS

  EPSCO Norge var i ekspansjon, hadde en etablert Citrix løsning hos en annen større leverandør i markedet, men ønsket å evaluere alternativene for en mer kostnads effektiv, sikker og en mer personlig relasjon.

  Blant flere tilbydere valgte vi løsningen fra eProvider. Et for oss helt riktig valg. Vi har i eProvider funnet den riktige leverandøren som tilfredsstiller alle våre kriterier for en kostnadseffektiv og sikker løsning, høyt kompetansenivå, enestående kundeservice og løsningsorientert. eProvider gis vår beste anbefaling!

  Sven Tommy Bakke Daglig leder - EPSCO Norge AS
 • Amesto

  I en fase hvor Amesto hadde flere hosting partnere, ønsket vi å sentralisere til en hosting partner i 2013. eProvider fremstod som det beste valget ut i fra en helhetsvurdering med sine e-Cloud produkter. Amesto benytter ressurser hos eProvider både i forhold til oppsett av nye servere, migrering av kunder, rådgivning og support. eProvider fremstår som svært kompetente på sine områder, og ikke minst får vi en servicegrad som vi ikke har fått hos andre partnere. Dette betyr mye hvor det ikke alltid er god tid til å gjennomføre endringer.

  Vi anbefaler eProvider til andre med tilsvarende behov for drift og support av servere.

  Per Inge Rygg CEO, Amesto Solutions Purchasing AS
 • Vold Regnskap

  Vold Regnskap er et autorisert regnskapsførerselskap med lokal forankring i Sandnes og Haugesund. Vi leverer tjenester som regnskap, fakturering, budsjettering, årsoppgjør, lønn, skatt og mange flere til bedrifter over hele landet.

  Vi har siden 2007 benyttet ASP plattform via eProvider og har funnet den IT-plattformen som gir oss en problemfri IT-hverdag. Kombinert med rådgivning og konsulent tjenester er vi svært fornøyde med eProvider, og tjenestene rundt disse produktene. Vi har kort vei til ServiceDesk om vi lurer på noe, og blir alltid mottatt av kompetente folk med innsikt om hva vi driver med. eProvider leverer dessuten en rask ytelse, med høy sikkerhet og minimal nedetid. Vi jobber også en del utover normal arbeidstid, men får alltid den hjelpen vi trenger av vår leverandør.

  Timo Rautola Daglig leder - Vold Regnskap