• Seabrokers Group

  Seabrokers Chartering ble etablert i 1982. Selskapet er lokalistert i Stavanger og leverer offshore skipsmegling- tjenester til kunder som primært her sin virksomhet i Nordsjø-sektoren men også i andre offshore områder rundt om i verden.

  Vi er et av de ledende skipsmeglingsselskapene, basert på en diversifisert produktsammensetning, markedskunnskap og gode relasjoner. Når man driver med megling er rask og effektiv kommunikasjon en avgjørende faktor. Etter nøye vurdering og “proof of concept” valgte vi e-Cloud som vår samarbeidspartner. I e-Cloud har vi funnet en dynamisk, rask og effektiv løsning, skreddersydd etter vårt behov til riktig pris.

  Vi er også godt fornøyd med e-Clouds ServiceDesk og kundeservice generelt sett.

  Bruse Kverneland Daglig leder, Seabrokers Group
 • The Friend Software Corporation is the parent company of Friend Software Labs and Friend Studios. We are a software company with offices in Oslo and Stavanger, Norway. We are developing next generation web application technology for connecting users and developers to resources in a unifying way. The first product in the pipeline is called the Friend Unifying Platform.

  Our business is software development, and in order to develop we need a proper hosting partner to provide us with the technical infrastructure we need in order to succeed. We found our technical partner in eProvider with its scalable products & services e-Cloud! Our partner has a dynamic and flexible infrastructure, allowing us to be the same with our end-clients. Having such a knowledgeable hosting partner is also great when we need a partner for developing new concepts and products.

  We can highly recommend this supplier!

  Hogne Titlestad Founder / Chief Architect / COO, Friend Software Corporation
 • Amesto

  I en fase hvor Amesto hadde flere hosting partnere, ønsket vi å sentralisere til en hosting partner i 2013. eProvider fremstod som det beste valget ut i fra en helhetsvurdering med sine e-Cloud produkter. Amesto benytter ressurser hos eProvider både i forhold til oppsett av nye servere, migrering av kunder, rådgivning og support. eProvider fremstår som svært kompetente på sine områder, og ikke minst får vi en servicegrad som vi ikke har fått hos andre partnere. Dette betyr mye hvor det ikke alltid er god tid til å gjennomføre endringer.

  Vi anbefaler eProvider til andre med tilsvarende behov for drift og support av servere.

  Per Inge Rygg CEO, Amesto Solutions Purchasing AS
 • Vold Regnskap

  Vold Regnskap er et autorisert regnskapsførerselskap med lokal forankring i Sandnes og Haugesund. Vi leverer tjenester som regnskap, fakturering, budsjettering, årsoppgjør, lønn, skatt og mange flere til bedrifter over hele landet.

  Vi har siden 2007 benyttet ASP plattform via e-Cloud og har funnet den IT-plattformen som gir oss en problemfri IT-hverdag. Kombinert med rådgivning og konsulent tjenester er vi svært fornøyde med e-Cloud, og tjenestene rundt disse produktene. Vi har kort vei til ServiceDesk om vi lurer på noe, og blir alltid mottatt av kompetente folk med innsikt om hva vi driver med.  e-Cloud leverer dessuten en rå ytelse, med høy sikkerhet og minimal nedetid. Vi jobber også en del utover normal arbeidstid, men får alltid den hjelpen vi trenger av vår leverandør.

  Ingve Sørheim Daglig leder, Vold Regnskap