Litt om oss

eProvider og Sharp Center Stavanger har gått sammen for å gi deg en enklere hverdag. Det betyr at du får smarte og trygge løsninger som gjør arbeidsdagen din mer effektiv.

Sammen tilbyr vi en komplett teknologi-plattform og vi særpreges av gode og framtidsretta løsninger. Vi bruker teknologi for å forenkle og forbedre bedrifter. Med personlig service og dyktige medarbeidere er vi en partner som skaper gode løsninger for kundene våre.

97% fornøyde kunder

97% fornøyde kunder

For oss er det viktig å være best i vår bransje

Derfor jobber vi smart for å lære mer og prestere bedre. Vi ønsker alltid å utfordre oss selv med tanke på hva våre kunder mener om oss. Ikke minst ønsker vi å kartlegge hvilke forbedringsområder våre kunder påpeker. Derfor gjennomførte Markedsføringshuset en markedsundersøkelse blant Sharp Center Stavanger sine kunder høsten 2018.

Markedsundersøkelse

Våre kunder prissetter at vi har ivaretatt lokal service og rask responstid. Resultatene viser at vi kjenner kundene våre og at vi kjenner vårt lokalmarked. Undersøkelsen lærte oss også at vi har forbedringsområder. Framover skal vi jobbe videre med å forbedre våre fakturarutiner og bli bedre på oppfølging. Når 97,1% av våre kunder vil anbefale oss til andre er det en bekreftelse på at vi gjør mye rett.

Likevel vil vi passe oss for at dette ikke blir noen sovepute. Nye krav til digitalisering, GDPR, økte sikkerhetskrav og nye metoder for dokumenthåndtering krever at både vi og at våre leverandører hele tiden utvikler oss. Kundene våre ble også spurt om hva de mente om Sharp Center sine muligheter i IT bransjen. Vi så at neste steg ville være å utvide våre tjenester til å omfatte IT drift. Tilbakemeldingene vi fikk her tok vi med oss da Sharp Center startet prosessen med det nye samarbeidet med eProvider i 2019.

Sponsoraktivitet

Vi sponser i dag et bredt utvalg av lokale idrettslag og arrangementer. Blant disse finner man Blink Skifestivalen, Viking FK, Sola Håndball, FK Vidar, Ålgård FK, Sola FK, Sola Golfklubb og Jæren Golfklubb.

Det er viktig for oss å støtte lokalmiljøet og bidra med det vi kan for at det satses på enda flere lokale talenter.