* Vi kan legge til rette for ekstra CPU, RAM og lagring på forespørsel.
*Vi kan støtte flere brukere på de overnevnte abonnementene for å redusere kostnadene.
*Vi har flere e-Cloud produkter som kan kombineres.

Faste, forutsigbare kostnader

Betal for det du trenger i et månedlig abonnement.

Enkel administrering av brukere

Opprett nye brukere på få minutter, fjern dem når de ikke lenger er nødvendig.

Tilgang 24/7

Jobbe hjemme eller i utlandet. På nettbrett, bærbare datamaskiner, PCer eller telefoner. Hvor som helst når som helst.

Sikkerhet

Flerlags sikkerhetsdesign beskytter mot tap av data og cybertrusler. Sertifisert datasenter.

Senteralt administrert

Programvare, oppdateringer og antivirus administreres alt sentralt, noe som fjerner arbeidsforstyrrelse.

Reduser IT-kostnadene

Slipp å tenke på investering, vedlikehold og oppgradering av IT-utstyr – betal for det du bruker!

Spørsmål angående tjenesten?

Desktop som en tjeneste

Flytt til et virtuelt kontor ved å bruke de enorme fordelene med eksterne stasjonære datamaskiner. Ikke bekymre deg for sikkerhetskopiering av data igjen – jobb fra hvor som helst akkurat som om du var på kontoret.

Du slipper å kjøpe store mengder IT-utstyr. Virtualisering av kontoret fjerner byrden med vedlikehold, strøm, kjøling og lyd av hardware.

Alle programmene dine, alle dataene dine, alle stedene dine, med en enkel innlogging.

 • Legg til eller fjern brukere etter ditt behov
 • Ingen store investeringer av IT-utstyr – betal for det du trenger
 • Programvare, oppdateringer og antivirus administreres sentralt, noe som lar deg fokusere på ditt arbeid uten forstyrrelser
 • Flerlags sikkerhetn beskytter mot tap av data og trusler
 • Betal kun for det du har behov for på månedlig basis
 • 24/7 – Alltid tilgang til kraftige ressurser. Hvor som helst når som helst
 • Hvordan virker det?

  Våre eksterne stasjonære maskiner leveres sikkert over internett. Vi gir deg en nettkobling, et brukernavn og passord. Bruk hvilken som helst nettleser på hvilken som helst enhet for å få tilgang til et sikkert, personlig skrivebord. e-GPU hjelper deg med maskinvare som krever mye minne, prosessorkraft, disk og grafikkprosessorer. Det eneste du trenger er en klient og internettilgang.

  Hver virtuellmaskin kommer med Windows 10, tilleggsprogrammer installeres på vanlig måte som det skulle vært på din lokale datamaskin.

  Det er ikke behov for VPN for å få tilgang.

  Cloud security

  eProvider Virtual Desktop-miljøet ligger i vårt eget datasenter og tilbyr utmerket og overflødig strøm og tilkobling for å sikre minimalt avbrudd i tjenesten. Vi bruker ledende brannmurer og sikkerhetsutstyr i bedriftsklasse med regelmessige administrerte oppdateringer for å sikre maksimal beskyttelse mot angrep for alle våre kunder. Data er kryptert samt satt opp i RAID-konfigurasjon for å forhindre tap av data.

  Hver bruker får sin egen unike innloggingsinformasjon til sitt eksterne skrivebord via internett. Administrative rettigheter kan tillates eller holdes tilbake – alt ettersom hva bedriften din ønsker. Ved å bruke Remote Desktop vil du alltid ha tilgang til dine data selv om du er uheldig og maskinen din blir frastjålet eller ødelagt.

  Spørsmål og svar

  En virtuell grafikkprosesseringsenhet (GPU) er en datamaskinprosessor som gjengir grafikk på en virtuell maskins (VMs) vertsserver i stedet for på en fysisk sluttpunktenhet.

  Hvis du til daglig bruker programvare som krever mye ressurser er e-GPU være midt i blinken for deg. Mange klarer seg med ressurser nok til å kjøre en nettleser, skriveprogram og e-post, men dette gjelder ikke for alle.

  Med e-GPU kan du få samme fordelene som med en standard Remote Desktop-løsning, bare med mer kraft. Du kan logge deg på ditt eget skrivebord med tilgang til alle dine applikasjoner og dokumenter fra hvor som helst uten å måtte være fastlåst til en stasjonær maskin med kraftig hardware. Her står vi for bryet med hardware, du trenger bare å konsentrere deg om arbeidet ditt.

  Passer for alt fra designere til AI-utviklere.

  Vi har billigere løsninger for de som ikke har behov for like mye ressurser. Har du stort sett kun behov for Word, Excel, Outlook og Chrome? Da er vår e-Cloud ASP løsning og Microsoft 365 midt i blinken for deg.

  Her får også tilgang til ditt eget virtuelle skrivebord som er tilgjengelig 24/7. Har du behov for spesifikke programmer er vi også behjelpelige i å installere disse for deg slik at du alltid har arbeidet tilgjengelig uansett hvor du er hen og hvilken datamaskin du er på.

  Er du usikker på om sikkerheten er god nok tilbyr vi også 2-faktor autentisering via mobil-app for pålogging til ditt skrivebord.

  Les mer her: https://eprovider.no/skytjenester/

  3D-maskinvare, programvare og leveringstjenester fra skyen

  NVIDIA GRID™ er bransjens mest avanserte teknologi for deling av virtuelle GPU-er (vGPU-er) på tvers av flere virtuelle desktop- og applikasjoner. Du kan utnytte full kraft fra NVIDIAs GPUer for å levere en overlegen virtuell grafikkopplevelse til enhver enhet, hvor som helst.

  NVIDIA vGPU-programvare leverer grafikkrike virtuelle skrivebord og arbeidsstasjoner akselerert av NVIDIA Tesla-akseleratorer, verdens kraftigste GPU-er for datasenter. Denne programvaren transformerer en fysisk GPU installert på en server for å lage virtuelle GPUer som kan deles på flere virtuelle maskiner.

  GRID er den “missing link” mellom ytelsen til en ekte desktop og de mye anerkjente fordelene ved virtualisert desktop. Oppgave- og kunnskapsmedarbeidere kan dele “små” GPU-er for å få akselerasjon på videoavkoding, Windows Aero, Google Earth, osv. Muligheten til å dele GPU ressurser på flere GPU-brukere, enten om det er deltidsansatte, Brukere i forskjellige tidssoner eller bruker som kun trenger det GPU kraft periodevis ved prosjekt. Dette fjerner dyre maskinvarekostnader på hver bruker. Slutt bruker trenger ikke dyr maskinvare til å få høy kraft. Oppbevar dataene dine i ett sikkert datasenteret.

  GPU vs CPU