eProvider SHARP Center - IT-Drift

IT-drift har alltid stått sentralt blant tjenestene våre. Vi har bred kompetanse innen IT-drift og kombinert med våre andre skytjenester leverer vi skalerbare løsninger. Mesteparten av vår IT-drift skjer via fjernhjelp, men vi er også på plass om det er behov for besøk av våre konsulenter.

Vi legger vekt på riktig drift til riktig virksomhet, og tar et totalansvar slik at du kan konsentrere deg om ditt kjerneområde. Vi rådgir også ved videreutvikling og vekst, enten man skal ha større infrastruktur eller gjøre en hybrid løsning med vårt utvalg av e-Cloud produkter.

Har tjenestebehovet for din bedrift endret seg med årene? Kanskje du har en løsning som ikke er like tilpasset i dag som den var for noen år siden? Det kan vi hjelpe med. Vi er opptatt av at tjenesten vi leverer utvikles i takt med din bedrift. Vi er også Microsoft Partner

Ta gjerne kontakt for en samtale om dine behov og hva vi kan levere til deg.

Populære løsninger

RDS

RDS (Remote Desktop Services) er en løsning for deg som ikke ønsker å tenke på vedlikehold og oppgradering av PCer. Denne tjenesten fungerer slik at vi oppretter en virtuell PC til hver ansatt som får sitt eget brukernavn og passord for å logge seg på. Du forteller oss hvilke applikasjoner som skal være tilgjengelig for de ansatte, vi setter det opp. Denne løsningen passer for de som ikke nødvendigvis har en fast jobb-PC og som ønsker at vi tar hele ansvaret for vedlikehold og drift.

Microsoft 365

Microsoft 365 er en løsning som blir mer og mer populær. Her får alle ansatte sin egen Microsoft-konto som er knyttet til bedriften. Dette åpner for sømløst samarbeid mellom de ansatte med ved hjelp av Microsofts tjenester som blant annet SharePoint, Teams, OneDrive, Word, Excel osv. Dette er en god løsning for bedrifter med en forholdsvis ny PC-park siden alt arbeid foregår lokalt på maskinen. Da får du brukt PCens ressurser på en god måte. Det krever i motsetning til RDS at PCen den ansatte jobber på er knyttet opp mot bedriften.