Skytjenester

e-Cloud er en skybasert IKT-tjeneste som har vært under kontinuerlig utvikling av eProvider siden 2006. Vi gir tilgang til en verden av tjenester, levert til deg i henhold til avtalt ytelse, tilgjengelighet og pris.

Skyen vår oppgraderes fortløpende og omfatter et stadig voksende utvalg av applikasjoner og tjenester. Disse brukes daglig av hundrevis av brukere over hele verden.

Prat med oss om ditt behov! e-Cloud har et omfattende utvalg av applikasjoner som passer de fleste formål. Vi gleder oss til å løse de utfordringene som ikke er hyllevare.

eProvider SHARP Center - Skytjenester
e-Cloud ASP – Applikasjoner i skyen

e-Cloud ASP (Application Service Provider) er et skreddersydd produkt hvor vi forvalter kundens data og applikasjoner. ASP er kanskje det mest driftssikre og pålitelige produktet vi leverer til markedet. Man fjerner behovet for lokal infrastruktur, og leier plass til virksomhetens data og applikasjoner i e-Cloud skyen.

Hos de fleste virksomheter har IT blitt en kritisk del av de daglige gjøremål. Man setter stadig høyere krav til oppetid, sikkerhet, hastighet etterhvert som bedriften vokser. Videre blir applikasjonene også mer og mer krevende. Dette medfører store investeringer for den enkelte bedrift, det medfører også at bedriften må inneha ressurser og høy kompetanse innen IT.

Dette er lite kostnadseffektivt.

ASP fra eProvider gir virksomheten en standarisert, sikker og stabil IT løsning. Men viktigst av alt lar det din bedrift fokusere på sitt kjerneområde!

eProvider tar et totalansvar for din totale applikasjonsportefølje fra dag én. I etterkant tar vi oss av all oppgradering, og gjør den nødvendige jobben som trengs for at du skal få et stabilt IT system. Vi søger for oppgraderinger, support, drift, tilrettelegging av ny programware og rådgiving. Kort fortalt er ASP det nærmeste man kommer en problemfri IT hverdag.

Vi leverer e-Cloud ASP på Microsofts RDP platform, eller via Citrix XenApp. Når vi skreddersyr en løsning kan vi enten levere komplette desktop miljø som er din PC i skyen, eller enkle applikasjoner.

Flytt dine applikasjoner ut i e-Cloud og gjør deling til en lek!

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

Fordeler:

 • Reduserte maskinvarekostnader
 • Faste og forutsigbare IT-kostnader
 • Økt sikkerhet
 • Høy tilgjengelighet
 • Support fra kyndige IT-konsulenter
 • Økt IT-kompetanse uten å måtte ansette
 • 24/7 overvåking av IT-systemer
 • Høy hastighet
 • Daglig sikkerhetskopiering
 • Brannmur beskyttelse
 • Anti-Virus, Anti-Spam og Spamfilter på alle tjenester
 • 99,5% oppetid på kritiske tjenester
 • Man behøver kun en minimal lokal IT-innfrastruktur
e-Cloud VPS – Egen virtuell infrastruktur

Full kontroll

Behov for egen server? Med e-Cloud VPS (Virtual Private Server) har du full egenkontroll over systemet, enten du ønsker å kjøre Microsoft Windows eller et annet operativsystem gir vi deg full tilgang. Du definerer hvor mye maskinvare du har behov for, og vi står for drift og vedlikehold av maskinvare mens du selv har full kontroll over din server(e).

e-Cloud VPS leveres med forskjellig service&support planer, samt oppetidsgaranti etter ditt behov. Produktet kan også kombineres med konsulenttjenester dersom du har behov for hjelp etter leveranse. Produktet kan hele veien skaleres etter ønske/behov.

Velg først din server pakke, så velger du hvor mye vi skal involvere oss. Vi skreddersyr også VPS oppsett etter ønske om ingen av våre ferdige pakker tilfredsstiller dine krav.

Fordeler:

 • Ubegrenset dataoverføring/trafikk
 • Høyhastighets storage
 • Automatisk «fail over»
 • «High Availability» virtialiserings teknologi
 • Dedikerte IP-adresser
 • Monitorering
 • Brannmur opsjoner
 • 2 dagers backup innkludert med opsjoner
 • VPN opsjoner

Kontakt oss om du har andre behov!

e-Cloud Client – Bring your own device – Din egen PC i skyen

Med e-Cloud Client tilbyr vi styring og vedlikehold av din konvensjonelle klient/server infrastruktur. Vi gir dine lokasjoner en sikker tilgang til vårt datasenter, noe som gjør at vi kan ta over hele driften av IKT løsningene. Kombineres gjerne med andre e-Cloud produkter for å senke lisenskostander.

e.Cloud Client skreddersys etter enhver virksomhet sitt behov. Leveres og driftes av vår kompetente servicedesk.

e-Cloud Co-Location – Lei plass til egen infrastruktur i vår datasenter

Vi har førsteklasses fasiliteter slik at du trygt kan plassere din infrastruktur hos oss!

Co-location er noe vil tilbyr virksomheter med egen dedikert maskinvare i de tilfellene man mangler et trygt datasenter å plassere disse i. Man kan leie plass per U, eller hele rack – alt etter behov.

eProvider tar seg av driften av datasenteret, samt feilsøking og støtte for maskinvaren dersom ønskelig. Co-location er også et unikt sted å begynne for å opparbeide tillit til din leverandør, som igjen ofte fører til en overgang til VPS og ASP produkter over en lengre periode. eProvider er nettopp en slik leverandør som setter oss inn i våre kunders prosesser og vikrsomhet. Der ettet gir vi gode råd, og fasiliterer videre vekst enten man skulle ønske en overgang til e-Cloud produktene eller vil fortesette med egen serverpark.

Kontakt oss for mer info.

e-Cloud 365 – e-Clouds alternative til O365

e-Cloud365 produktene våre er essensielle verktøy for effektivisere og modernisere enhver vikrsomhet. Flere bedrifter velger å sette basis-tjenester ut i skyen og det er her våre 365 produkter triumferer. e-Cloud365 inneholder Exchange; verdens mest brukte e-postløsning-, e-Cloud Drive for lagring av dokumenter og Skype for Business (Lync) for hurtig kommunikasjon på tvers av organissasjonen eller til andre virksomheter med Lync. Kombinert med resten av Microsoft Office pakken er e-Cloud365 heldekkende.

I tillegg til basisfunksjonene har man også full kalenderfunksjonalitet, møteinnkalling, adressebok, wiki, videokonferanser, oppgaver og mye mer.

e-Cloud Firewall

Vi leverer «Managed Firewall’s»

De fleste bedrifter tenker at en router er nok sikring for å beskytte virksomhetens data, mens sannheten er en helt annen. En router gjor ikke noe annet enn å peke datatrafikken i riktig retning, men en brannmur inspiserer og beskytter bedriftens data og nettverkstrafikk. En brannmur tar forøvrig også over rollen til en router og gjør det svake leddet overflødig.

Hensikten med en brannmur er å stoppe angrep mot virksomheten. I dag finnes det tusenvis av daglige angrep mot tilfeldig valgte nettverk noe vi i eProvider stopper for våre kunder. Et angrep er alt ifra virus, til datasnoking hvor man prøver å tilegne seg ulovlig inngang i virksomhetens data og siden en brannmur er det første leddet mellom internett og bedriftens nettverk ønsker man alltid å få stoppet slike angrep allerede der.

Vi har et partnerskap sammen med Watchguard som leverer ledende brannmurer i alle størrelser. At tjenesten er «Managed» betyr at vår driftssenter overvåker hendelsene og justerer brannmuren ved behov. Vi sørger for at brannmuren til en hver tid er oppdatert, samt at lisensieringen på anti-virus og annen programvare den kjører er i orden.

Hos oss har vi gjort brannmurer om til en tjeneste! Vi har forstått at våre kunder ikke innehar nødvendig kompetanse på området og leier derfor ut brannmurer. Dette gjør at ansvaret faller på oss, og at vi tar oss av din sikkerhet. Igjen oppgraderer vi etter behov, og overvåker ditt første ledd mot internett.

Du kan også kontakte oss for en uforpliktende sikkerhetsvurdering av ditt nettverk.

e-Cloud VOIP

Med Voice over IP reduseres virksomhetens tellerskritt samtidig som man gir økt produktivitet og tilgjengelighet!

Våre VoIP produkter strekker seg i fra fysiske IP-telefonapparater til software installert på PC eller ASP som Skype for Business (Lync).Sammen med avanserte telefonsentraler har vi evne og mulighet til å levere komplekse sentralsbord som igjen vedlikeholdes av oss.

Skype for Business (Lync) kombineres med webkamera og grupperinger. Dette gir dere «instant messaging» på kryss av bedrifter noe som sparer store kostnader og tid. Software klienter finnes også for alle platformer og operativsystemer som Windows, Mac og Android. Dette øker tilgjengeligheten uten at man benytter annet enn datatrafikk.

Ta kontakt for mer info!

Fiber

Hastigheten spiller stor rolle!

Lyse Fiber har kanskje skandinavias raskeste og mest stabile fibernett! Og dette med stabile og raske linjer er helt avgjørende for et selskap som eProvider som daglig leverer hundrevis av tjenester til virksomheter over hele verden i fra vårt datasenter.

Nettopp på grunn av stabilitet og hastighet har vi selv valgt Lyse Fiber som vår partner til leveranse av fiber-tjenester til vårt datasenter, men det stopper ikke der. Vi er også en stolt underleverandør av Lyse Fiber og altibox sine bredbånds produkter. For din virksomhet betyr dette «kortreiste data» som minimerer tiden i fra du klikker på noe til resultatet vises på skjermen.

Har du tjenester eller produkter i vår e-Cloud vil det være smart å benytte samme fiberleverandør som vi gjør, veien blir kortere og dine data&trafikk eksponeres ikke på nettet i samme grad noe som igjen øker sikkerheten.

Fiber produktene leveres i fra 4mbit og opp til flerfoldige gigabit- alt etter ditt behov som vi gjerne analyserer i forkant.

Kontakt oss for mer info og priser!

Konseptet e-Cloud eies og driftes av eProvider AS som har drevet med skytjenester siden 2006. e-Cloud er et alternativ til konvensjonelle driftsløsninger hvor bedrifter på egenhånd, eller sammen med leverandører oppretter en dedikert infrastruktur per bedrift.

I dagens digitalisering er denne trenden snudd, og vi var tidlig ute med å konsolidere IT-plattformer slik at man kunne dele ressurser i datasentre mellom flere bedrifter. På denne måten får man utnyttet kostbar teknologi på en helt annen måte, på kryss av selskaper over hele verden.

Forskning innen digitalisering viser at de bedriftene som satser og klarer å utnytte de digitale mulighetene, oppnår en økt produktivitet på inntil 60%. Vi er stolte av å kunne si at vi har levert en velfungerende IT-plattform som har bidratt til at mange har lykkes med akkurat dette.

På ledersiden ønsker mange selskaper at intern IT-avdeling skal har det overordnede ansvaret for IKT. I tillegg skal de lede arbeidet med å digitalisere samt utnytte teknologi for å bli bedre. Dette bringer ofte utfordringer innen kompetanse og ressursbruk. På e-Cloud plattformen setter våre spesialister seg sammen med kunden og letter på disse oppgavene.

Dagens bedriftsledere har for lenge siden sett verdien i å flytte ut i skyen, så hvorfor ikke la de med fagkompetanse utføre disse prosjektene? Sammen med deg som kunde bygger vi en skalerbar infrastruktur som er fremtidsrettet og fleksibel. Dette gjør at du kan fokusere på din kjernevirksomhet mens vi gjør det vi kan best – IKT!

Trenden i disse dager er at flere selskaper ønker å kompensere eller utvide plattformen sin med løse skytjenester. e-Cloud er nettopp en slik plattformtjeneste som daglig vedlikeholdes for samtlige kunder. Alt til en fast pris i måneden per bruker!

eProvider SHARP Center - IT-drift

IT-drift

eProvider SHARP Center - Skytjenester

Skytjenester

eProvider SHARP Center - Utvikling

Utvikling

eProvider SHARP Center - Multifunksjonsmaskiner

Multifunksjonsmaskiner

eProvider SHARP Center - Proffe skjermer

Proffskjermer