Proffskjermer

Sharps utvalg av profesjonelle skjermløsninger gir klar skjermoppløsning og eksepsjonell fargegjengivelse i alle omgivelser hvor effektiv visuell formidling er avgjørende.

Travle butikker, funksjonskritiske kontrollrom, forelesninger og underholdningssentre, utdanningsinstitusjoner, møterom, lobbyer, transportknutepunkter, konferansesentre – alle disse kan dra nytte av digital skilting i store formater og overlegen teknologi med 4K-oppløsning.

Hvis dette er noe du er på jakt etter, ta kontakt med oss og motta et tilbud!

eProvider SHARP Center - Proffe skjermer
eProvider SHARP Center - Proffe skjermer

Sharp PNHW (43″-86″)

 • 4K Ultra HD
 • Vis og lytt til innhold ved hjelp av innebygde høyttalere
 • Fleksibel installasjon i både stående og liggende format
 • Sharp PNHW er en profesjonell skjerm hvor du kan nyte den perfekte kombinasjonen av elegant design og krystallklare bilder.

  Om det skulle være et møterom, resepsjon, motebutikk eller offentlig rom så kan du være sikker på at oppmerksomheten vil bli fanget av denne skjermen. Med innhold som vises i 4K oppløsning er man sikret en visning i fantastisk kvalitet.

  Den innebygde USB mediaspilleren gir adgang til enkel visning i 4K Ultra HD, alternativt kan man vise film og musikk, uten behov for ekstra hardware eller kabling. Dermed er det ikke behov for å ta i bruk en ekstern PC eller lære seg nye applikasjoner for visning av innhold. Ganske enkelt; plugg inn en USB-stick med innhold og du er i gang!

  PN-HW-serien av skjermer er designet for bruk i bedrifts- og detaljhandelsmiljøer og kommer i en rekke størrelser – fra 43″ helt til 86″. Enten du trenger en liten skjerm for begrensede områder eller større for å få stor innflytelse, vil du finne en skjerm som passer dine behov.

  Info og bilder kommer.

  Info og bilder kommer.

  Info og bilder kommer.

  Info og bilder kommer.

  eProvider SHARP Center - IT-drift

  IT-drift

  eProvider SHARP Center - Skytjenester

  Skytjenester

  eProvider SHARP Center - Utvikling

  Utvikling

  eProvider SHARP Center - Multifunksjonsmaskiner

  Multifunksjons-maskiner

  eProvider SHARP Center - Proffe skjermer

  Proffskjermer